Kuka on sijaisäiti?

Kuka on sijaissynnyttäjä?

Tänään haluamme puhua siitä, mitä sijaissynnyttäjä tarkoittaa. Olemme kauan keränneet kaikki tarvittavat tiedot ja olemme nyt valmiit esittämään teille tuloksen. Joten …

Sijaissynnyttäjä on nainen, joka kantaa lapsen luovuttamiseksi biologisille vanhemmilleen.

Asiasta on kaksi eri mielipidettä. Vastustajat sanovat, että tämä prosessi rikkoo kaikki moraaliset periaatteet. Kannattajat pitävät tällaista ohjelmaa erinomaisena tilaisuutena antamaan kauan odotettu lapsi hedelmättömälle parille.

Tarkastellaan nyt yksityiskohtaisesti jokaista vivahdetta sen määrittämiseksi, millä puolella olet.

Sijaissynnyttäjä: hyvät ja huonot puolet

Mistä aloitamme? Oletko tottunut oppimaan ensin hyviä vai huonoja uutisia?

Arvioimiseksi objektiivisesti teidän täytyy tutustua molempien osapuolten mielipiteisiin. Kuitenkin jokaisella niistä on logiikka, jota voidaan ymmärtää. Ero on siinä, että joillakin ihmisillä ei ole riittävästi ymmärrystä tällä alalla.

Ensinnäkin se on lapsen kantaminen, jonka pitää luovuttaa toiselle parille. Nimenomaan tämä seikka suurta osaa sijaissynnytyksen vastustajista huolestuttaa.  Kuitenkin älä kiirehdi tekemään kiireisiä johtopäätöksiä, vaan lue artikkeli loppuun.

Toiseksi tämän alan petosten suuri taso asettaa koko ohjelman onnistuminen kyseenalaiseksi.

Puhutaan nyt hyvistä asioista…

Kuka on sijaissynnyttäjä?

Sijaissynnyttäjä on nainen, joka kantaa toisen ihmisten lasta. Eli biologisesti hänellä ei ole mitään yhteyttä tämän kanssa, paitsi raskauden aikana. Joten teidän ei tarvitse huolestua siitä, että vauvan luovuttaminen on vaikea. Tämä ei ole totta. Synnyttäjän ja sikiön välillä ei synty alitajuntayhteyttä.

Teidän tulisi aina muistaa, että tämä on kunnianarvoisa asia. Tämä on yksi suurimmista lahjoista, jota voidaan tehdä toiselle henkilölle. On monia naisia, jotka osallistuvat tähän ohjelmaan korvauksetta.

On tärkeää, että hedelmättömät parit tietävät — etteivät ole yksin surussaan! Onneksi on olemassa ratkaisu, joka voi tehdä teidät onnellisiksi vanhemmiksi.

Ja lopuksi …

Teillä ei ole mitään syytä huolestua sijaissynnytyksestä, jos pyydätte apua sijaissynnytystoimistolta. Suosittelemme, ettet edes yrittänyt osallistua ohjelmaan itsenäisesti. Jokaisessa prosessin vivahteessa on suuri riski. Siinä tapauksessa et voi olla varma naisen terveydestä, samoin kuin siitä, että hän ei jätä lasta itselleen.

Muista, että on mahdoton todistaa kaikkea, jolla ei ole laillista vahvistusta!

Vittoriavita keskus on paras paikka, joka tarjoaa sijaissynnytysohjelmaa. Vuosien mittaan me suojaamme naisten oikeuksia ja autamme hedelmättömiä pareja tulemaan vanhemmiksi. Työskennellessä yhdessä kanssamme, teillä ei todellakaan tältä osin ole syytä huoleen! Antakaa meidän tehdä työtämme ja pian tulette kauan odotetun vauvan vanhemmiksi!

Muista aina, että hedelmättömyys ei ole lopputuomio! On olemassa ratkaisu, joka auttaa teitä tulemaan lapsenne vanhemmiksi!