Meidän ohjelmat

Meidän ohjelmat

Takaus - ohjelma

IVF, jossa käytetään luovuttajan munasoluja + sijaissynnyttäjä – rajoittamattomasti IVF-yrityksiä kunnes sijaissynnyttäjä tulee raskaaksi.

it_003

Jos aviopuolisot haluavat tulla vanhemmiksi, mutta vaimo ei pysty tuottamaan munasoluja eikä kantamaan lasta, on syytä käyttää munasolujen luovutusta ja sijaissynnytystä. «Takaus»- sijaissynnytysohjelma takaa sijaissynnyttäjien raskauden ja tarjoaa kokonaista  sijaissynnytysohjelmaa koskevaa palvelupakettia aiotuille vanhemmille maailman eri puolilta.

48 000 Euroa

"Menestys" - ohjelma

IVF, jossa käytetään omia munasoluja + sijaissynnyttäjä

it_003

«Menestys» -sijaissynnytysohjelma tarjoaa kokonaista sijaissynnytysohjelmaa koskevaa palvelupakettia aiotuille vanhemmille maailman eri puolilta. Ohjelmaa suorittaa huippuammattilaisryhmämme: lisääntymislääkärit, embryologit, implantologit, geneetikot, anestesiologit ja hoitokoordinaattorit.

38 000 Euroa

"Voitto" – ohjelma

IVF, jossa käytetään omia munasoluja + sijaissynnyttäjä

it_003

Jos nainen haluaa tulla äidiksi, mutta ei pysty kantamaan lasta itse, sijaissynnytys voi olla täydellinen ratkaisu. «Voitto» on ohjelma, jossa hänen omat munasolunsa ja miehensä siittiöitä käytetään IVF-menettelyssä. Kaikki sijaissynnytykseen liittyvät kysymykset säädetään ja valvotaan tiukasti ukrainalaisessa lainsäädännössä, jonka mukaan ulkomaalaiset avioparit myös voivat hakea sijaissynnytystä.

37 000 Euroa