Meidän klinikka

Meidän klinikka

Meille on suuri kunnia tehdä yhteistyötä Rodynne Dzherelon kanssa, joka on yksi Ukrainan johtavista lisääntymiskeskuksista. Työskentelemällä Rodynne Dzherelon kanssa saat enemmän mahdollisuuksia onnistuneelle raskaudelle erittäin pätevien asiantuntijoiden laajan kokemuksen ansiosta.

Olemme ylpeitä siitä, että sijaissynnytyskeskuksemme asiantuntijat ovat jo auttaneet yli 5000 naista tulemaan äidiksi. Olemme todella iloisia auttamaan hedelmättömiä naisia ja miehiä.

Klinikassamme saatte parhaita alkiodiagnostiikkaan ja hedelmöityshoitoon liittyviä tutkimuksia, mm. embryoskopia, PGD -alkiodiagnostiikka, FISH-diagnostiikka, genomin vertaileva hybridisaatio sekä yksilöllinen lähestymistapa ja hoito – tätä kaikkea Rodynne Dzherelo -klinikka tarjoaa teille.

Miksi niin monet potilaat valitsevat nimenomaan Rodynne Dzherelon? On helppoa vastata: sillä Rodynne Dzherelo on hedelmöityshoitoalan johtava klinikka.

vv_ico Hoidon onnistuminen

Kahdeksan kymmenestä parista ovat saaneet onnistuneen raskauden hedelmöityshoidon avulla, jossa käytettiin erilaisia nykyaikaisia hedelmöityshoitomenetelmiä.

vv_ico Hedelmöityshoitoasiantuntijoiden kokemus

Rodynne Dzherelon tiimin työntekijät ovat jo auttaneet yli 5000 naista saamaan halutun lapsen. Lääkäreiden kokemuksen ansiosta potilaat saavat korkeanlaaduista hoitoa.

vv_ico Yksilöllinen lähestymistapa jokaiselle potilaalle

Ohjelman suorittaa ammattitaitoisten asiantuntijoidemme tiimi: hedelmöityshoitobiologit, geneetikot, anestesialääkärit ja lääketieteiset koordinaattorit. Neljä viidestä VittoriaVitan toteuttamista ohjelmista onnistuvat ensimmäisestä kerrasta (tuoreita luovutusmunasoluja käyttävien 30-55 v. potilaiden tilastotiedot).

vv_ico Hedelmöityshoitobiolaboratorion mahdollisuudet

Sijaissynnytyskeskuksessamme käytetään ainoastaan maailmanvalmistajien nykyaikaisia teknologioita, jotka antavat asiakkaillemme mahdollisuuden saada tehokkainta hedelmöityshoitoa.

vv_ico Mikä voisi olla tärkeämpää?

Me ymmärrämme, kuinka vaikea potilaille tämä asia on, kuinka voimakkaita emootioita he tuntevat. Siksi lääkäreidemme ja potilaidemme välisen yhteistyön keskeinen näkökanta on tuki, kunnioitus ja luottamus.

vv_ico Järjestämistehokkuus

Rodynne Dzherelon asiantuntijat ovat järjestäneet työnsä sillä tavalla, että potilaiden täytyy käydä keskuksessa ainoastaan 3 kertaa. Muuna aikana voit pysyä kotona pitäen yhteyttä klinikan lääkäreihin.

vv_ico Ei tarvitse käydä lääkärin tutkimuksissa etukäteen

Mikä tahansa hedelmöityshoidon menetelmä vaatii lääkärin esitutkimuksia, jotka vievät paljon aikaa ja lisäkustannuksia. Voitte suorittaa kaikki tarvittavat lääkärintarkastuksetsilloin, kun käytte lääkärikeskuksessamme ensimmäisen kerran. Tällä tavalla säästätte omaa aikaa, rahaa ja hermoja.

vv_ico Ei tarvitse jonottaa päästäksenne hoitoon

Te voitte aloittaa hoidon milloin tahansa – varatkaa vain aikaa lääkäriinne ja järjestäkää kaikki henkilökohtaisesti.