Ohjelman viimeinen vaihe, eli synnytys. Asiakirjojen laillistaminen

Ohjelman viimeinen vaihe, eli synnytys. Asiakirjojen laillistaminen

Yhdeksän odotus- ja toivekuukauden jälkeen vihdoin tulee toivopäivä, kun pikku ihme näkee teidät ensimmäistä kertaa, eli syntymäpäivä.

Tulevat vanhemmat, samoin kuin sijaissynnyttäjä, tarvitsevat apua ja tukea ennen tätä jännittävää sijaissynnytysohjelman osaa. Yleensä vanhemmat tulevat Ukrainaan yhtä viikkoa ennen odotettua päivämäärää valmistaakseen kaiken ajoissa ja ollakseen läsnä uuden elämän syntyessä.

Koska tulevat vanhemmat ovat biologiset äiti ja isä, heillä ehdottomasti on oikeus olla mukana syntymähetkellä, heidän lapsensa ja sijaissynnyttäjän kanssa synnytysosaston huoneessa. Lääkärimme tutkivat ja seuraavat vauvan terveyttä hänen elämänsä ensimmäisistä päivistä alkaen.  Esitutkimukseen kuuluu punnitus, lämpötilan mittaus ja tutkimukset fenyyliketonuriaan ja kilpirauhasen vajaatoimintaan sairastumisesta.

3 päivää syntymän jälkeen vanhemmat vastasyntyneen kanssa palaavat mukavaan mini-hotelliin, johon he voivat jäädä lähtöön asti. Usein parit pitävät sairaanhoitajia  tarpeellisina: he eivät osaa ruokkia, kylvettää tai huolehtia vastasyntyneen hygienian hoidosta. Jos teillä on vaikeuksia, hoitajamme ja lastenlääkärimme ovat valmiita tekemään kaiken muuttaakseen nämä ongelmat miellyttäväksi hoitotyöksi.

Nyt kun vanhemmilla on jo oma lapsi, heitä odottaa toinen merkittävä sijaissynnytysohjelman vaihe, eli käynti suurlähetystössä. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen. Lakimiehemme valmistelevat kaikki tarvittavat asiakirjat rekisteröidäkseen tulevia vanhempia virallisiksi vanhemmiksi lapsen syntymätodistukseen ja laillistaakseen ne, jotta vanhemmat tuovat lapsen heidän maahansa. Yleensä tämä prosessi kestää 2-3 viikkoa, jonka jälkeen pari palaa kotiin, mutta tällä kerralla onnellisina vanhempina vauvansa kanssa.