Tulevaisuuden äitien valinta ja etsintä

Tulevaisuuden äitien valinta ja etsintä

Sijaisynnytysprosessi ilmeni avustavan lisääntymisteknologian (ART) kehityksen ansiosta. Nyt hedelmällisyyteen liittyviä ongelmia kohtaavat parit voivat saada oman geneettisen lapsen.

Sijaissynnytys on hyvin monimutkainen prosessi. Sijaissynnytysohjelmaan osallistumiselle on selkeitä vaatimuksia ja edellytyksiä, jotta sijaissynnyttäjä voisi synnyttää vahvan ja terveen lapsen.

Sijaissynnyttäjän etsintä kestää yli kuukauden. VittoriaVitalla on oma sijaissynnyttäjien tietokanta, jota päivitetään jatkuvasti. Päästäkseen ohjelmaan naiset joutuvat läpäisemän useita valintavaiheita:
Vaihe 1: Viestintä. Puhelimessa tai henkilökohtaisen tapaamisen aikana meidän kuraattorimme pyytävät mahdollista sijaissynnyttäjää täyttämään kyselylomakkeen mahdollisten vasta-aiheiden tai vaatimusten kanssa epäjohdonmukaisuuksien tunnistamiseksi.

Vaihe 2: Tietojen vaihto. Sijaissynnyttäjien etsimisprosessi alkaa tarvittavien, kaikkia ohjelman osia, oikeuksia, velvoitteita ja mahdollisia seurauksia koskevien tietojen antamisesta. Yleensä tämä kestää noin 3 päivää.

Vaihe 3: Kirjallinen sopimus. Jos sijaissynnyttäjä on naimisissa, ohjelmaan osallistumiseksi hänen on toimitettava toimistoomme miehensä kirjallinen suostumus. Jos nainen on eronnut, hän tarvitsee avioerotodistuksen. Sitten sijaissynnyttäjä allekirjoittaa asiakirjan, jossa hän suostuu lääkärintarkastukseen kumppaneidemme «Rodinne Dzherelo» -klinikalla.

Vaihe 4: Ensimmäinen käynti klinikalla. Nainen käy lääkärintarkastuksessa, aids-, kuppa-, herpes-, B- ja C hepatiittitesteissä ja ultraäänitutkimuksessa. Jos tulokset vastaavat normaalitilannetta, niin annamme lääkärin jatkotarkastusten seuraavan päivämäärän.

Vaihe 5: Toinen käynti klinikalla. Sijaissynnyttäjän on läpäistävä useat sytologiset tutkimukset. Tietenkin joissakin tapauksissa lääkäri määrää hoitoa. Siinä tapauksessa sijaissynnyttäjä käy läpi tämän vaiheen uudestaan hoidon jälkeen.

Tutkimukset kestävät 1-2 kuukautta. Jos kaikki testit täyttävät vaatimukset, niin sijaissynnyttäjä pääsee ohjelmaan.

Vaihe 6: tutustuminen tuleviin vanhempiin, sopimuksen ja muiden asiakirjojen allekirjoittaminen. Tämä prosessi kestää 1-3 päivää. VittoriaVitan edustajat tekevät sopimuksen heidän kanssaan ottaen huomioon kunkin osapuolen toiveet. Näiden asiakirjojen allekirjoittaminen tapahtuu notaarin läsnä olleessa.

Ei pelkästään sijaissynnyttäjä läpäisee valintaprosessin, vaan vanhempien on myös täytettävä vaatimukset. He voivat osallistua ohjelmaan, jos heillä on diagnosoitu seuraavaa:

  • Endometrioosi;
  • siittiöiden heikko laatu;
  • kohdun puuttuminen, sen muodonmuutos tai patologia;
  • taudit, jotka estävät lapsen kantamisen ja synnytyksen;
  • IVF:n epäonnistuneet yritykset.

Siitä hetkestä lähtien, kun sijaisäiti tulee luokemme ensimmäistä kertaa, sen valmisteluprosessi kestää 1-3 kuukautta riippuen tutkimusten tuloksista. Ennen Ukrainan tuloa ja sopimuksen allekirjoittamista vanhemmat voivat tavata ja keskustella potentiaalisen sijaissynnyttäjän kanssa Skypen kautta tulkin avulla.