Mikä on ihmisen lisääntyminen?

Mikä on ihmisen lisääntyminen?

Ihmisen lisääntyminen – on fysiologinen lisääntymistoiminto. Valitettavasti, joka viides perhe kärsii synnytysongelmista. Tämä johtuu monista fysikaalisista poikkeavuuksista, geneettisistä sairauksista jne.

Mitä aikaisemmin olette huomanneet tätä ongelmaa, sitä nopeampi pystyy ratkaisemaan sen.

Jos diagnoosinasi on hedelmättömyys, älä kiirehdi kiihtymään — ei se tarkoita sitä, ettei teillä voi olla omaa lasta. Voi, ja jopa sukua teille!

Mitä Vittoria Vita — keskus harjoittaa?

Vittoria Vita on ihmisen lisääntymiskeskus, joka vuodesta 2008 lähtien auttaa ihmisiä saamaan täyden perheen. Tänä aikana teimme yli 500 pariskuntaa onnelliseksi, jotka menestyksekkäästi tulivat oman terveen vauvan vanhemmiksi.

Sijaissynnytystoimistossa te voitte käyttää hedelmättömyyden hoitoon ja kohdunvuokraukseen liittyviä palveluja. Me harkitsemme henkilökohtaisesti mahdollisuuksia tulevan äidin oman tai luovutetun munasolun, tulevan isän omien tai luovutettujen siittiöiden, IVF:n, ICSI:n jne. käyttämiseen. Kaikista näistä yksityiskohdista voitte keskustella lääkärimme kanssa jo ensimmäisen tarkastelun aikana.

Olemme kerännet maan parhaita ammattilaisia, jotta tarjoamme teille ja sijaissynnyttäjälle ammatillisen hoidon ja laadukkaan juridista tuen.

Keskuksen päätavoitteena on terveiden ja onnellisten perheiden luominen!

Lisätietoa saatte Vittoria Vita -sijaissynnytystoimiston sivustolta tai asiakaspalveluhenkilöstöltämme!

Miten sijaissynnytyshoitoklinikka toimii?

  1. Tarjoamme ainoastaan henkilökohtaisen lähestymistavan jokaiselle asiakkaalle. Tilanteita, joissa sopisi aivan sama ratkaisu, ei ole olemassa! Juuri tästä syystä emme voi nyt sanoa, mikä ohjelma kannattaa valittaa tai kuinka paljon se maksaa. Kuitenkin vakuutamme, että manageri kerro teille tästä jo ensimmäisessä tapaamisessa!
  2. Sopimuksen allekirjoittaminen on viimeinen vaihe ennen yhteistyön aloittamista. Usein on tapahtunut niin, että meille tuli ihmisiä, jotka ovat törmänneet tällaisiin epäluotettaviin yrityksiin ja menettäneet paljon rahaa. Olkaa varovaisia! Kannattaa suhtautua asiakirjoihin todella vakavasti, eikä saa sokeasti uskoa lupauksiin.
  3. Sopimuksen allekirjoittamiseen jälkeen teitä odottaa lääkärin tarkastus, jonka aikana teiltä otetaan geneettistä materiaalia.
  4. Seuraava vaihe – on sijaissynnyttäjän valinta, joka perustuu teidän henkilökohtaisiin toivomuksiin sekä ammattilaisemme suosituksiin. Ainoastaan yhteisen sopimisen jälkeen ryhdymme keinohedelmöitysprosessiin!
  5. Raskaana oleminen, synnytys ja uuden, onnellisen perheen luominen!

Ymmärrämme, että Teillä vielä on kysymyksiä, siksi olemme iloisia vastaaman niihin juuri nyt!