Vittoria Vitan luovuttajien tietokanta

VittoriaVitalla on suuri luovuttajien tietokanta Ukrainassa. Tietokantaamme päivitetään koko ajan, siksi pystymme nopeasti ja viipymättä ruveta valitsemaan luovuttajan. Me kirjoitamme kaikki luovuttajan tarvittavat tiedot, jotta valitsemme parhaiten sopivan luovuttajan, joka vastaa vaatimuksianne. Meidän asiantuntijoiden tiimi valitse teille vain parhaita ja tarkistettuja ehdokkaita, jotka ovat läpäisseet kaikki tarvittavat tutkimukset.

Ketkä ovat luovuttajiamme?

Luovuttajien tietokantamme on luotu jotta teidän olisi mukava valita parhaiten sopivan ehdokkaan.
Luovuttajiemme tietoihin kuuluu seuraava:

  • Luovuttajan perustiedot (valokuva, luovuttajan tunnus, ikä, paino, pituus, vartalotyyppi yms.).
  • Tieto luovuttajan ihmisrodusta ja etnisen alkuperästä tai uskonnosta, koulutuksesta, siviilisäädystä.
  • Tieto huonoista tapoista ja harrastuksista.
  • Tieto taipuvuudesta lihavointiin, kaksosten olemassaolo suvussa.
  • Tieto lapsista (sukupuoli, synnytystapa).
  • Tieto luovuttajan vanhemmista (silmien ja hiusten väri, vartalotyyppi, veriryhmä).
  • Tieto terveydestä.

Luovuttajamme ovat terveitä 20-30 vuotiaita naisia, joilla ei ole huonoja tapoja eikä perinnöllisiä sairauksia. Jokaisella heistä on vähintään yksi terve lapsi. Kenelläkään luovuttajallamme ei ole vasta-aiheita munasolujen luovutukselle.

Tiimimme valitsee luovuttajan selkeitä vaatimuksia vastaan. He kaikki ovat läpäisseet lääketieteelliset sekä geneettiset tutkimukset, menestyneesti läpäisseet kuppa-, AIDS-, B- ja C-hepatiittitestit. Jos on olemassa joitakin epäilyjä tutkimuksen tuloksista, lääkärimme suorittavat lisätutkimuksia (esimerkiksi, endometriumin biopsia, laparoskopia, kolposkopia yms.).

Parhaiten teille sopivan luovuttajan valitsemiseksi me teemme tarkan kyselyn. Näin voimme tarjota teille vain niitä ehdokkaita, jotka vastaavat vaatimuksianne. Esimerkiksi, me huomioimme pituuden, painon, hiusten ja silmien värin, veriryhmän ja rhesus-tekijän, koulutuksen, luonteen, harrastukset ja ulkonäön.

Munasolujen luovuttaminen Ukrainassa on täysin laillista. Te voitte olla varmoja, että nämä naiset ovat luovuttaneet munasolujansa vapaaehtoisesti ja heillä on suuri tahto auttaa teitä tulemaan vanhemmiksi. Ukrainan lainsäädännön mukaan luovuttajalla ei ole vanhempainoikeuksia lapsen suhteen eikä hän voi kiistä tätä käräjäoikeudessa.

Kaikki luovuttajan tutkimukset ja kokeet vastaavat Ukrainan lainsäädäntöä sekä terveysministeriön hyväksymiä määräyksiä.

Miten voi saada pääsyn

Te voitte helposti katsoa luovuttajien luettelomme sen jälkeen kun managerimme vastaanottavat pyyntönne. Okaa hyvät ja täyttäkää vain alla oleva lomake ja saatte pääsyn.