Sijaissynnyttäjän avulla syntynyt lapsi

Sijaissynnyttäjän avulla syntynyt lapsi

Monet ihmiset ajattelevat virheellisesti, että synnyttäjä on nainen, joka luovuttaa lastansa. Ei missään tapauksessa! Lapsi, joka syntyy lisääntymisteknologiakeskuksessa on potentiaalisten vanhempien lapsi päästä varpaisiin. Miten tämä tapahtuu — selvitämme sen juuri nyt!

Aluksi kannattaa selvittää, mitkä ovat sijaissynnytyksen etuja muiden vaihtoehtoisiin menetelmiin verrattuna.

Miksi 90% hedelmättömistä pareista kääntyy sijaissynnytystoimiston puoleen?

Syy № 1. Täysi perhe. Valitettavasti ei jokaisella pariskunnalla voi olla oma lapsi. Ja me kaikki tiedämme, että on vaikea kutsua lapsetonta perheettä täydelliseksi. Nimenoman tämän takia käännetään sijaissynnytystoimiston puoleen.

Syy № 2. Biologinen lapsi. Jos ette voi saada lasta itse, niin tämä on ainoa mahdollisuus tulla todellisiksi, biologisiksi vanhemmiksi.

Syy № 3. 100% tulos. Monet parit päättävät ensin kokeilemaan hoitoa tuhlaten siihen paljon rahaa ja aikaa. Joskus siihen kuluu vuosia, ja joskus — ei riitä elinaikaakaan. Tässä tapauksessa on ymmärrettävä, että jopa jos nainen tulee raskaaksi — ei ole todennäköistä, että hän pystyy synnyttämään. Usein on vaikeuksia, jotka ovat vakava uhka ei pelkästään sikiön elämälle, vaan äidille itselleen. Ja sijaissynnytystoimistosta löydät aina oman ja terveen vauvan!

Mikä rooli sijaissynnyttäjillä on?

Sijaissynnyttäjä on nainen, joka kantaa toisen lasta kohdussaan, eikä hän ole hänen äitinsä. Tämä tapahtuu keinohedelmöityksen sekä jo hedelmöityneen munasolun synnyttäjän kohtuun siirtymisen avulla. Tällä menettelyllä sikiö saa kaiken geneettisen aineiston vanhemmilta. Sijaissynnyttäjä on vain menestyneen kantamisen ”väliaine”.

Useimmiten pariskunnan hedelmättömyyden syynä on se, että nainen ei pysty kantamaan ja synnyttämään terveen lapsen. Tämä on tehtävä, jota sijaissynnyttäjä tekee.  Synnyttäjän solut eivät ole mukana prosessissa, joten hänellä ei ole geneettistä yhteyttä lapseen.